20-03-05

[20,1 km] [1:52:30] [H:146] [10,6 km/hr] [5:35]

Terug van weggeweest. Vandaag het noodzakelijke duurloopke gedaan na mijn skivakantie. Dat was al twee weken geleden. Gisteren laat thuis gekomen van de skivakantie echter zonder een km te lopen. Het weer was er zo fantastisch dat ik helemaal geen zin had om in een indoorcenter op een loopband te gaan trainen. Gezien in het dorp geen enkele meter vlak was, en het dorp op 2300 m hoogte lag, zag ik het buiten ook niet zitten.
Vorige week vertrokken met sneeuw in de Ardennen en nu aankomen met prachtig zomerweer. Dat maakt al veel goed.
De training vond ik nogal zwaar. Ik ben mogelijks nog niet bekomen van de hoogte. Het was ook een beetje onwennig.Verder verliep alles vlot en wonder boven wonder geen pijn aan de knie.
Volgende week nog een lange duurloop van 30 km en dan zijn er alleen maar kortere trainingen gepland.
Ik vind wel dat ik te weinig km heb gelopen in de aanloop van de marathon, maar omstandigheden buiten mijn wil om hebben dit belet.
Ik ga nu jullie blogs eens uitpluizen of jullie er stilaan klaar zijn voor jullie wedstrijden..

17:39 Gepost door Ronny | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hoogtestage Ronny, jij zal nog wel je voordeel halen uit je hoogtestage!!!

Gepost door: Koen | 20-03-05

Km's Kijk maar eens bij mij Ronny, heb zowat hetzelfde trainingsprogramma achter de rug ... met pieken en dalen ... ik voorspel dat wij max 5 min van elkaar finishen ... en dat zal rond de 3.30 zijn ... (hoop ik) ... in elk geval ... zou wel samen willen lopen in R'dam (lijkt je dat wat ?)

Gepost door: Yoeri | 20-03-05

De commentaren zijn gesloten.